tisdag 26 februari 2013

STRUMPORNA

Häromdagen hittade han min adressbok och är i fullfärd med en rejäl omgång riverdance genom hela huset.   Ja tänk så multifunktionell en blandras. Trodde inte jag           OCH!

Å-ha, nu förstår  jag äntligen varför det blir så många singelstrumpor i tvätten. Någon som snor dem helt enkelt. Oxå min stödstrumpor som kostar skjortan,  kan ju inte gå omkring med en svart och en brun. Strumporna, jodå, är han mycket förtjust i.  

Och så vet jag nu var jag ska leta
Har letat i fel korg/stol/soffa tidigare
Har oxå tittat i botten på tvättkorgen

Är ju hel-knas

De låg i en helt annan korgstol så att säga

Hittade 4 stycken.  Tänk och gubbs som säger jag tappat SKÄRPAN!
 

4 kommentarer:

  1. Även jag fyndade i dag ett par strumpor tillhörande dottern. I fel korg. Som tur var stulen av den tjuven som inte älskar att tugga på stickat utan bara gömmer skatterna under madrassen.

    SvaraRadera
  2. Kan tänkas att våran veckohund Franzzi vill ha uppmärksamhet. Visserligen är han mycket ute om dagarna, han älskar ju snön, räcker inte, han vill ha mellan 4-ögon-kontakt. säger matte-margareta

    SvaraRadera
  3. Numera försvinner mina sockar inte så ofta men medan katten Oskar levde så försvann dom lite då och då och jag fattade nog inte varför men jag har också hittat sockar på de mest underliga ställen och befarat att jag börjat bli senil men nu förstår jag sambandet. Ingen katt, inga borsprugna sockar

    SvaraRadera
  4. Bäst våre att skaffa ny katt, tänk så många skratt du får om dagen med ett litet husdjur. Vem vill var utan daglig skratt!

    margareta

    SvaraRadera