tisdag 13 december 2016

Och i vilken kö svettas du helst?

det kan ha sina sidor mot den geografiska lokala handeln.

Visst är det lugnt och skönt sitta hemma vid köksbordet och nätshoppa och tänker man gör det enkelt för sig  med julhandeln.

Men f:n vet. Du tror att du slipper  svettas  i butikernas kassaköer när du nätshoppar . Glöm det.
Stressig och svettig kan det bli ändå.
Är du köallergiker så slipper du inte undan även om du nätshoppar. Kö riskera du nämligen att hamna i ändå när de saker du nätshoppat ska hämtas ut. Du tvingas numera att åka stan runt eftersom  paketen kan hamna varsomhelst nuförtiden. och är det flera paket så blir det i flera olika butiker, beroende på den leverantör som kört ut dem.
Och du måste ha bil.( Att åka kommunalt , med bus eller , tunnelbana med gigantiska paket under armen är bara inte att tänka på. ) Kartongerna är ofta överdimensionerade också. Mycket större än de egentligen behöver vara. Omgiven av stötdämpande plastkuddar ligger den lilla vilsna garanterat oömtåliga prylen därinne och skramlar.
Sen kan man ju ge sig sjutton på att något inte stämmer med prylen  och det kräver byte , ja då blir det en ny vända med kartongerna .

Nej , jag orkar inte tänka på det, och det får bli Lilla Butiken.

3 kommentarer:

 1. Man blir en aning svettig bara av att läsa ditt inlägg :) Är själv lyckligt lottad med paketutlämning i en butik med fri hemkörning.

  SvaraRadera
 2. Jo just det har jag länge retat mig på. Avisering kommer ibland på mail ibland som en papperslapp och ibland på sms och inte alltför ofta inte alls så man får fara runt och kolla om paketet ligger någonstans ändå och det är inte ovanligt

  SvaraRadera
 3. Är själv lyckligt lottad med paketutlämning i en butik med fri hemkörning.


  หีฟิต

  SvaraRadera