onsdag 2 juli 2014

SOPPÅSEN

jag bara undrar!

Fråg: a Hur många sopor kan man egentligen trycka ner i en överfull soppåse?

Svar:  En till. Alltid!

Sopptunnan är sannerligen full och loket går inte längre att stänga,  därför drar jag mig in i det sista för att gå ut för att belasta den med ännu en överfull soppåse.

Och när kommer sopbilen?  Få lägga en tung sten på loket till soptunnan.

Sedan en följdfråga: hur är det möjligt att 2 pensionärer kan få ihop så mycket sopor så tunnan blir rågad och måste tömmas var 14:de dag!
3 kommentarer:

 1. Ja, det var det värsta! Har ni en ovanligt liten tunna? Vi två har en för matavfall och en för övrigt och dom är aldrig ens halvfulla.

  SvaraRadera
 2. Jag är en person och tror jag söarvar med mjölkförpackningarna! Ingen vits att diska och förvara inomhus. Det luktar surt hos dem som har mjölkförpackningar inomhus. Bär ut en påse varje dag. Försöker låta bli att köpa mat i onödiga förpackningar. Källsorterar kartonger, plast m.m. Inte undra på att det blir ett sopberg. Hoppas de återvinns. Ljuvlig värme igår utomhus i dotterns trädgård. Idag kvavt och varmt. Önskar en urladdning med åska och regn och sedan sol, åtminstone någon vecka. Vilken bok läser Du av E. Johansson nu?
  kram

  SvaraRadera
 3. NÄR FÖR 1000 INGA SURA MJÖLKPAKET I GARAGET, just nu så är det T Lindgren, en fantastisk berättare, E Johansson står jag i kö på, finns inget härligare den här årstiden än att ligga i hammocken med en trave böcker, flödande sol redan tidigt så troligen blir det båtbryggan idag. margareta som önskar oxå dig en fin dag på balkongen

  SvaraRadera