söndag 29 juni 2014

toppen av Ararat och .....

Tänk om jag inte är uppkopplad.

Nu händer det att bekannta runt omkring utbrister om vådan av att inte vara uppkopplad . Ha, trodde då aldrig jag skulle skriva om  det i hela mitt liv.  Vadå,  missar en chans att inte kunna blogga eller kommentera mitt liv på facebook. Jag som aldrig trodde jag skulle äga en egen LapTop. Kan tänkas det sitter ihop med mitt ego.

Från början skulle det bli lite blommor och blad, och voven Franzzi skulle oxå fylla utrymmet med äventyr i skogen och vid badbryggan.

Oja, ha -  nu ville jag fylla utrymmet med ögonblick från toppen av Ararat, simtur på Elba, eller Vinbarer i
 Istanbul. Jag vet ju inget om världen  för  övrigt, kan ändå tänka mig skriva något lättsinnigt om det.  Undviker städer där jag kan få magsjuka - utan större succe.  Men det lilla jag kan ju säga: Istanbul måste vara toppen och ett par vinbarer i Taksim kan göra en lördagskväll..............


3 kommentarer:

  1. jojo världen är full av äventyr men även i den lilla trädgården händer det saker men visst vore det skönt att bada och simma i varmt vatten som jag förmodar är på såna ställen. 15 grader som det är här lockar inte något vidare.

    SvaraRadera
  2. I Istanbul har jag varit en sväng. Exotiskt med magdans och allt. Bazarer och minaretutrop som ibland höll på att skrämma livet ur en. Där var det allt annat än tyst :D

    SvaraRadera
  3. om jag hade pengar dudedudedulai......

    SvaraRadera