lördag 19 oktober 2013

5:2 oxå jag



Idag är det( kanske min fastedag?) i min värld.
Då är det inte lämpligt med Järnbrunte och
inte helt sunt med 5km.

Ivarjefall om man är i min ålder.

Också jag hänger på 5:2 men
vilka dagar ska jag ta??????
blir 500kcal, 2 gånger i veckan.

Den här kombinationen med att jag  nu
för 5hundra11te gången  gör ett ryck,
känns riktig bra inför hösten.





2 kommentarer:

  1. Min man håller på med det. Själv skulle jag behöva men kan inte av medicinska skäl. Han har tagit må och to, men kan ibland ta sö och on i stället, beroende på jobbsituationen.
    Han har hållit på i 4 månader nu och gillar den ordningen. Själv ser jag dessa två dagar som en befrielse från spisfångenskap ;))! jag är ledig som en fritt flygande fågel då;))! Även om jag får i mig mer än 500 kalorier dessa dagar så får jag ändå mindre än vanligt. Det är inte kul att käka allena;))!
    Heja på dig! /Anja

    SvaraRadera
  2. Här gäller det att vara hård mot sig själv. Den som vill bli fin får lida pin, som så heter.( Tycker de skulle var roligt om jag kan klämma mej in i mina kära gamla trasorsen året innan.)

    Spisfångenskap förstår sååå väl! Sedan vi blev panchos kom vi överens om att fre/lör står han vid spisen, jag kan då gå till dukat bord. Med tiden har han blivit riktig duktig vilkey betyder att en citronskiva ej är fel på räksallad likaså gurkskiva och salladsblad. Dessutom kommer han ihåg att tända levande ljus. Inte alltid lätt att göra 3 saker samtidigt, eftersom han var van vid att hans mamma var hemmafru.

    Men kul är det att se hans kulinariska framsteg, desssutom har han blivit oerhörd intresserad av varukännedom och kvinnorna i den manuella fisk/ostdisken är mycket hjälpsamma.
    mw

    SvaraRadera