onsdag 22 maj 2013

NY RAD I CV:t

 
Låst ytterdörren,
vinklad gardiner,
går omkring och pratar för mig själv.
 
Klockar tiden
högläser
krafsar stödord på kludklockar dig A4
tiden igen.
 
Ska hålla tal
på en 17-årings födelsedag
 
Hmmmm, kan tyckas något pretatiöst
av en mormor
 
 
 

3 kommentarer:

 1. Ny och fin header noterar jag. Spännande är det för en mormor att knåpa ihop några väl valda ord till ungdomarna som just börjar sin resa.Min fyllde dock 19 år i förra veckan.
  Här är allt väl. Ska på olika evenemang framöver: mitt 55-årsfirande med gamla studentklassen, barnbarnets student och lillasysterns konfirmation. Allt bara exploderar på våren och också känslorna blir starkare varje ny vår. Hoppas du har det gott!
  kram

  SvaraRadera
 2. du har så rätt, allt explodera nu. Brådis brådis. 75-årsdagen, 17-åringen, 18-åringen studenten. Men kul att man får vara med på ett hörn.

  margareta

  SvaraRadera
 3. Vilken rolig bild! Den på myggtemat gillade jag också, men om mygg säger jag FY!
  Det där med skrivarkurs låter spännande. Jag önskar att jag hade mer ork att göra sådant, men efter jobbet vill jag bara hem. Det får räcka att leka med bilder för tillfället!
  Så det där med grannhus till salu. Samma fenomen här. Det enda hus som ligger nära (typ 75 meter bort och osynligt pga alla träd och buskar) är till salu. Vi skulle gärna köpa det själva, kan vara bra att ha, he he. Priset är dock alldeles för högt. Visning nästa helg, gissa om jag ska spana! Kanske t.o.m gå dit ;-)

  Kram, Lisa

  SvaraRadera