Semlor...hör till de godsaker som jag har svårast att tacka nej till. Och sista dagarna i januari är det väl OK att börja med läckerheterna? Men det ska vara "riktiga" inga konstiga nymodigheter. Kram /Kerstin
Ibland kan man unna sig en semla, min bagare (mitt kondis), har också små semlor. Det brukar jag ta, men inte än, fast nu i februari kanske jag börjar. Din header med lökväxten iris är jättefin! Själv köpte jag några små pärlhyacinter som stå i en glasskål och snart slår ut. Det piggar upp. Ha en skön vecka! Kram
En semla är inte till för stressade , så därför är den nya wrap-semlan ingen semla, anser jag. Men nu blev det mini-semlor dels det var snöelände, isgata och konståkning på Tv.n . Jag vill ha min till kaffe gubbs vill sin med varmmjölk
Semlor...hör till de godsaker som jag har svårast att tacka nej till. Och sista dagarna i januari är det väl OK att börja med läckerheterna? Men det ska vara "riktiga" inga konstiga nymodigheter.
SvaraRaderaKram /Kerstin
Jag har inte ätit någon semla ännu. Ibland tycker jag att dom är på tok för stora och för torra så jag väntar tills jag ser någon riktigt riktig god
SvaraRaderaIbland kan man unna sig en semla, min bagare (mitt kondis), har också små semlor. Det brukar jag ta, men inte än, fast nu i februari kanske jag börjar. Din header med lökväxten iris är jättefin! Själv köpte jag några små pärlhyacinter som stå i en glasskål och snart slår ut. Det piggar upp. Ha en skön vecka! Kram
SvaraRaderaEn semla är inte till för stressade , så därför är den nya wrap-semlan ingen semla, anser jag. Men nu blev det mini-semlor dels det var snöelände, isgata och konståkning på Tv.n . Jag vill ha min till kaffe gubbs vill sin med varmmjölk
SvaraRadera